Menu Luk

Om mig/Branding Med Mere

Jeg har 20 års professionel erfaring som brandingspecialist i ordets bredeste forstand.

Jeg er erfaren journalist og kommunikatør, og udover det kommunikationsfaglige håndværk, som jeg til stadighed videreudvikler i takt med de nye teknologier, har jeg en solid forretningsforståelse, hvilket giver mig en god forståelse for blandt andet bundlinjer og målgruppepsykologi.

Jeg brænder for branding & markedsføring, og gennem mine mange år i branchen har jeg stor erfaring med både det strategiske og det konkret eksekverende niveau.

Jeg trives både på direktionsgangen, når en direktør skal interviewes og ude i marken blandt hr. og fru Danmark. En stor fordel i arbejdet som journalist.

Jeg har solid erfaring med de fleste områder, som tilsammen skal til for at arbejde med professionel og målrettet branding af en organisation eller virksomhed.

Jeg mener, at det er vigtigt at sætte sig godt ind i virksomhedens forretningsmæssige og kommunikationsmæssige udfordringer, da det er afgørende for at arbejde målrettet med branding. På den måde kan jeg være en kvalificeret sparringspartner i forhold til forretningen.

Jeg arbejder blandt andet med:

  • Journalistik og tekstproduktion
  • Medietræning
  • Live-reportager og – interviews
  • Videoproduktion – se eksempler på min Youtube-kanal
  • Opsætning af hjemmesider
  • Sociale medier – strategi og eksekvering
  • PR og presse
  • Marketingplaner og -eksekvering
  • Grafisk opsætning og layout

Jeg er både videomager og journalist, så hvis jeres video skal inkludere en interviewdel eller en “talking head” (dvs. en person som fortæller), er et samarbejde med mig et oplagt valg.

Jeg bruger meget energi på hele tiden at videreuddanne mig, og på at følge fagligt med. Blandt andet via en diplomuddannelse fra journalisthøjskolen og gennem en EBA (kan i en snæver vending sammenlignes med en HD) med fokus på strategisk marketing og sociale medier.

Pssst. Jeg er oprindelig uddannet historiker i 2002, og har stadig en lille kildekritiker gemt i maven – en stor fordel i arbejdet med journalistik.

Se også min LinkedIn profil, hvis du er mere nysgerrig.

Bonusinfo:

Jeg er 46 år og bor i Ballerup

I min fritid danser jeg salsa, jeg er frivillig informationsspecialist i Hjemmeværnet, og så er jeg passioneret svømmer.

Se også min blog om min rejse fra vandskræk til Open Water svømmer: En svømmers bekendelser